Overname Assensia door Inc.Sight.

Inc.Sight heeft met EDR Credit Services (een zustermaatschappij van Cannock) een overeenkomst gesloten voor de overname van Assensia per 1 januari 2022. Door de krachten te bundelen zijn we in staat om de hele incassoketen te ondersteunen met innovatieve data-oplossingen.

De teams van Inc.Sight en Assensia werken al meer dan 10 jaar aan data gedreven producten voor incassobureaus, deurwaarders en credit managers. Beide teams delen de overtuiging dat inzicht vanuit data van grote waarde is in het incassoproces. Of het nu gaat om het ondersteunen van de dagelijkse werkzaamheden door real-time rapportages of het verbeteren van besluitvorming door middel van voorspellende modellen; een goede data oplossing stroomlijnt het proces, leidt tot verbetering van de incasso resultaten en maakt tijd vrij voor persoonlijk contact. Stuk voor stuk verbeteringen waarvan alle betrokkenen de vruchten plukken.

Assensia is met oplossingen zoals de Incasso Monitor, PowerBI for Collections en de ScoreRobot een zeer ervaren partij voor credit managers en deurwaarders en wordt door de overname door Inc.Sight weer onderdeel van een onafhankelijke en innovatieve partij. Inc.Sight is de afgelopen jaren sterk gegroeid met het bieden van plug & play BI oplossingen voor deurwaarders. Van krachtige analyse tools tot voorspellende modellen.

Het gezamenlijke platform ondersteunt het gehele incassoproces en biedt veel kansen door betrouwbare uitwisseling van data en rapportages om incasso resultaten te verbeteren. Omdat je van data kan leren.